Щерката на покойната ни актриса Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева,

...
Щерката на покойната ни актриса Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева,
Коментари Харесай

Муки на война с Любо Нейков

Щерката на починалата ни актриса Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева, потегли на война с един от най-близките хора на майка й - артиста Любо Нейков, разбра HotArena.

Повод за гнева на наследничката на Мутафова се оказаха погрешни злословия по неин адрес.

" Моля ви, спрете с погрешните информации. Любо в никакъв случай не е осиновявал куче от мен, нито поддържаме връзка след гибелта на майка ми. Кучетата ми са с мен в дома ми.

Между другото не е плащал сметките на Стоянка, както се писа (че плащал тока и водата на майка ми и В. Камарашев). Тя нямаше потребност от подаяния. Обидно е. Отношенията им бяха служебни и до такава степен. Ако има хора, които са били покрай Стоянка в персоналния й живот и загрижени за нея през последните години, имената им са други ", написа Муки в обществените мрежи. Така и не излиза наяве в какви връзки са били Грубешлиева и Нейков преди кончината на Стоянка, само че сега не поддържат никакъв контакт.

Преди известно време Муки не пощади и Марта Вачкова и нейната наследничка – Рада. Причина за свадата там се оказа книга за Мутафова, която корица е шарж, изрисуван точно от внучката на Григор Вачков. „ Кой позволи на Рада, дъщерята на Марта Вачкова, да нарисува Стоянка Мутафова като прасе на корица на книга? И за какво няма виновни за тази подигравка с майка ми? “, пита се Муки. Близки до Грубешлиева разкриват, че тя още не е претърпяла гибелта на именитата си майка и приема персонално всевъзможни погрешни трудове към родителката си. За нея било въпрос на чест да пази паметта на Мутафова, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР