Ще завършим пенсионната реформа, която започнахме и ще направим пълно

...
Ще завършим пенсионната реформа, която започнахме и ще направим пълно
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Ще завършим пенсионната реформа

Ще приключим пенсионната промяна, която започнахме и ще създадем цялостно преизчисляване на приходите на пенсионерите, тъй че да се върне напълно справедливостта в пенсионната система, съобщи в Стражица лидерът на листите на Българска социалистическа партия в Ямбол и Велико Търново Кристиан Вигенин. Той акцентира, че продължаването на пенсионната промяна е допустимо само с по-голяма поддръжка за социалистите на идните избори.
" Без значение дали някой се е ионирал през днешния ден или преди 10 години, би трябвало да се получава една и съща пенсия за идентичен положен труд и стаж. Защото това насъбрано закъснение е безусловно незаслужено и би трябвало да бъде решеноУ, изясни Вигенин. По думите му би трябвало да се намерения и за данъчна промяна, при която да се вкара необлагаем най-малко на хората с най-ниски приходи, с цел да не заплащат налог върху целия си приход.
Зад професионализма на претендентите в листата застана и регионалният водач на Българска социалистическа партия Мариана Бояджиева. По думите й партията има амбициозна стратегия за възстановяване живота на хората, понижаване на инфлацията и повишение на приходите.
" Българска социалистическа партия има доста здрави корени в Стражица и обитаемоте места от общината. Имаме доста кметове и виновна група общински съветници. България има потребност и от мощна лява партия. Без Българска социалистическа партия не могат да бъдат защитавани освен обществените, а и националните ползи на българския народ. Нека да стигнем до повече хора ", показа Бояджиева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР