Ще започнем с това, че напоследък все по-често хората страдат

...
Ще започнем с това, че напоследък все по-често хората страдат
Коментари Харесай

ФЕНОМЕНАЛНО: Как с пиърсинг лекуваме главоболие?

Ще стартираме с това, че в последно време все по-често хората страдат от главоболие. Ние изискуем това на забързания метод на живот, напрежението и проблемите, с които модерните жители се сблъскват в всекидневието си.

За страдание мнозина прибягват до лекарства, когато усетят напрежение в региона на главата. Не постоянно обаче това е верният избор, поради химичния състав на медикаментите и тяхното неподходящо влияние върху човешкия организъм.

В тази публикация сме решили да ви разкрием изгодите от пиърсинга и какво общо има този тип бижу с главоболието. Абсолютно уверени сме, че доста малко от вас допускат за неговите изгоди, свързани със здравето.

Как пиърсингът бори мигрената и главоболието?

Тук става въпрос за един съответен тип пиърсинг, наименуван трагуса. Обицата се слага на самия хрущял, който отчасти покрива ушния канал. Трагусът се намира под онази част на ухото, наречена дейт. Тя в действителност е най-често пробиваната.

Знаете ли какво е акупунктура?

Това е форма на обичайна китайска медицина, която съставлява нещо като иглотерапия. Поставят се игли в избрани точки на тялото и по този метод се лекуват здравословни положения. Според експертите, точките в тялото могат да бъдат подтиквани по избран метод, тъй че да влияят на болката и да я отстраняват.
 Не е за поверие по какъв начин с тази фалшификация главоболието изчезва Не е за поверие по какъв начин с тази фалшификация главоболието изчезва
Главоболието и мигрената съумяват да причинят на човек невиждан дискомфорт. Всеки е попадал в обстановка, в която изпитва мощно напрежение...

Според някои хора обицата на трагусът работи на същия принцип като акупунктурата. Тя се поставя на място, където нормално се слагат игли, с цел да се облекчи мигрената. Разбира се, за това не съществуват научни доказателства, които да поддържат изказванията.

Дали е плацебо резултат, няма по какъв начин да ви кажем, тъй като е невероятно да го потвърдим.

Що се отнася до това дали самото слагане на пиърсинг е рисковано, ще сме безусловно откровени пред вас. Макар да наподобява изцяло безвредно, от време на време може да се стигне до свръх неподходящи резултати, включващи: зараза, кървене, отичане, увреждане на нерви, болежка и други.

Не ви съветваме да пробвате с пиърсинг да лекувате болката от мигрената, тъй като при вас може и да не проработи. Освен това хора, страдащи от разнообразни заболявания, изрично не трябва да пробват. Само една обица може да усили риска от кървене или пък зараза.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР