Ще внесем проект за решение за Комисия по ревизията, която

...
Ще внесем проект за решение за Комисия по ревизията, която
Коментари Харесай

„Изправи се! Мутри вън!“ предлагат комисия за ревизия на управлението на Борисов

Ще внесем план за решение за Комисия по проверката, която да ревизира ръководството на Бойко Борисов “. Това съобщи пред Мая Манолова от „ Изправи се! Мутри вън! “ преди първото съвещание на 45-ото Народно заседание.

„ Готови сме с настояването за чуване на Борисов – още на следващия ден да пристигна в Народното събрание и да рапортува за проекта за възобновяване и резистентност. Това са парите, милиардите, от Европейския съюз, които би трябвало да стигнат до всяко българско домакинство и до всяка българска компания “, разяснява Манолова

„ Ще пресечем опита на държавното управление на Борисов да отсрочи внасянето на този проект и да лиши българският народ от тези средства “, добави тя.

По думите й „ Изправи се! Мутри вън! “ са подготвени с ограничения за незабавна финансова поддръжка от страна на страната на дребните компании, предприятията, семействата и пенсионерите.

Според нея никой няма да откаже да поддържа предложенията на нейната групировка, защото те са в интерес на жителите.

„ Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ без значение кой аватар на Бойко Борисов ще бъде препоръчан за министър председател “, безапелационна е Манолова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР