Ще ви споделим една малка тайна, която много дами вероятно

...
Ще ви споделим една малка тайна, която много дами вероятно
Коментари Харесай

4 пози, които може да са причината никога да не получавате оргазъм

Ще ви споделим една дребна загадка, която доста дами евентуално знаят, тъй че не е тъкмо загадка: доста дами получават оргазъм единствено, когато са сами, написа beu.bg.

Истината е, че женският оргазъм е много мъчно изкуство за преодоляване, в случай че нямате свои лични женски гениталии, с цел да практикувате часове и дни наред...

Говори се, че когато вършим секс с някой различен, може да бъде много мъчно за нас дами да достигнем оргазъм, даже откакто приказваме обширно с колегата си за това, което харесваме, от какво се нуждаем и какви пози избираме.

Но може ли нашата обичана полова поза в действителност да ни накара да се проваляме всеки прокълнат път? Ужас.

Поли Родригес, основен изпълнителен шеф на „ Unbound”, абонаментна услуга, целяща да направи по-добър секса за дамите, споделя за Elite Daily, че отговорът не е толкоз елементарен.

Отговорът на този въпрос включва първо признанието, че всички дами са разнообразни във връзка с това, което ги подтиква. За разлика от поредна мрежа от нервни окончания при мъжете, за дамите, тазовата невронната мрежа е неразривно вплетена с клитора, влагалището, перинеума и устието на шийката на матката. Нервните окончания на всяка жена се намират на разнообразни дистанции от повърхността, заради което всяка жена има неповторим път към възбудата и оргазма (сещате ли се за Моника в сериала „ Приятели”? Седем, седем, седем Седем! ).

Но в случай че болшинство от дамите изпитват компликации да получават оргазъм, какво е вероятното пояснение за това?

Вашият клитор. Вашият клитор безусловно е отговорът.

" Жените се нуждаят от стимулиране на клитора, с цел да доближат оргазъм, който е мъчно изпълним с нормално навлизане ", споделя Родригес.

Така че, като се има поради, че всички женски тела могат да реагират по друг метод на избрани пози и избрани тласъци, тук демонстрираме половите пози, които като цяло няма да ви дадат звездна клиторна стимулация.

1. Изправена секс поза

Според Родригес " възможностите, че съотношението на височината на сътрудниците работи тук, са слаби или никакви и също така ръцете на колегата ви са прекомерно заети и не са в положение да извърнат на клитора вниманието, от което се нуждае ".

Плюс това, вие стояли ли сте прави дълготрайно време? Дори под душа е мъчно без отмора. Да се съсредоточиш върху оргазъм, до момента в който краката ти треперят, не е най-отпускащият миг. И доктор Кат Ван Кърк, лицензиран сватбен и фамилен терапевт и сертифициран сексолог, се съгласява с това. " [Жените] може да не могат да се провиснал задоволително до момента в който са прави, с цел да получат оргазъм. Освен това, и двамата сътрудници може да се усещат нестабилни ", споделя тя.

2.Мисионерска поза

Оргазъм в елементарна, мисионерска поза, също може да е мисия-невъзможна.

Ван Кърк изяснява, че " множеството дами не получават задоволително стимулиране на клитора или G-точката при мисионерска поза ".

" И при тази поза е мъчно да се влезе в контакт с клитора, в случай че сътрудникът ви в действителност не забави нещата и не се опита да вдигне краката ви под ъгъл от 45 градуса ", споделя Родригес.

3. Кучешка поза

Докато може би си мислите, че кучешката поза е идеалният метод да се разнообрази и направи по пикантна скучната мисионерска поза, Родригес предизвестява, че тази позиция може в действителност да вкара и двама ви в кучешката барака на оргазма. (Хаха, скърбя.)

" Ако не се подтиква клитора, в действителност може да е мъчително за шийката на матката ", споделя тя.

Ван Кърк прибавя, че при кучешката поза няма контакт и директна стимулация на клитора. „ [Вие] може да се почувствате откъсната колегата си, заради неналичието на образен контакт и целувки.

4. Странната позиция, която сте видели в порно кино лентата

Разбира се, желанието да пробвате нови неща в никакъв случай не е неприятно нещо и даже може да ви даде чувство, което в никакъв случай не сте изпитвали. НО не очаквайте да получите най-големия оргазъм в живота си за първи път.

Родригес изяснява,

„ Пози като противоположна ездачка, ръчна количка, претцел (български геврек, както я назовават още) са забавни, само че от време на време сложността на позицията превъзхожда простотата на другарство с колегата ви.”

Например, с позиции като противоположната ездачка, " в случай че тя не се единствено - подтиква, има по-малък контакт с клитора. Тя може да не желае да се отдръпва толкоз от колегата си ", споделя Ван Кърк.

Така че девойки, нормалните (и някои необичайни) пози не постоянно правят работа, по тази причина може да създадем доста по-добре в случай че просто си кажем какво желаеме.

Родригес, споделя: " Истинският отговор е, че без значение от позицията, би трябвало да можете да поддържате връзка с колегата си, за което ви е нужно известно внимание. "

Дами говорете, изисквайте тъкмо това, което ви харесва (т.е. стимулиране на клитора) и правете всичко друго, което би трябвало да извършите, с цел да се уверите, че се пробвате да пандизите тази празнота с оргазма.

И в случай че това значи да се закълнеш в секс с някого вечно или просто да останеш със себе си, тъй като ти си най-хубавото нещо, което в миналото ти се е случвало (Уау), тогава безусловно " го направи и се оправи сама ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР