Ще те обичам вечно - закле се Златка Райкова на

...
Ще те обичам вечно - закле се Златка Райкова на
Коментари Харесай

Какво остана скрито: Чутовен гаф на сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян! (мрежата ври - СНИМКИ)

" Ще те обичам постоянно " - закле се Златка Райкова на Карен Хачатрян през вчерашния ден (колкото и да значи това " постоянно " ). Както знаем, двамата се ожениха преди часове, а сватбата си беше в действителност помпозна - друго не сме и очаквали от плеймейтката.

Галена и Азис пяха на младоженците, а измежду гостите бяха още куп всемирски лица, или по-скоро такива от страниците на таблоидите - певачки, моделки, плеймейтки и сие. Все " тим юнаци ", само че няма неприятно - това си е обкръжението на Райкова от време оно.

" Лошото ", в случай че може да се назова по този начин, или колосалния гаф на младоженката, поради който мрежата я попиля, беше в църквата. Карен и Златка се венчаха пред Бог в храм в Лозенец, покрай ресторанта, в който бе купонът след това.

Работата е там, че булката изпоти няколко пъти попа, който ги венчаваше, като безусловно си навря балконите в лицето му. Силиконовите кълба на Златка се тресяха над роклята, която е толкоз разголена, че мнозина в църквата ги хвана позор. Тя обаче никак и не се усети, а даже се накланяше напред, с цел да й се видят още по-добре цомбите.

" Няма неприятно роклята ти да е такава, само че в църквата не се влиза по подобен метод. Затова и множеството досетливи булки имат над роклята ефирно покривало, шал, или каквото и да е, само че е срамотия да си показваш анатомията в Божия храм ", попиляха я в мрежата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg