ще стартира нов фонд, финансиран с първоначални 3 милиарда евро.

...
ще стартира нов фонд, финансиран с първоначални 3 милиарда евро.
Коментари Харесай

С 3 милиарда евро Италия подпомага засегнати от вируса компании

ще започва нов фонд, финансиран с първични 3 милиарда евро. Предвижда се с него да се помогне на фирмите, наранени от ковид, да наберат капитал, написа БГНЕС.
Новият фонд, наименуван „ Patrimonio Rilancio “, ще бъде финансиран основно посредством специфични дългови излъчвания и ще действа като инструмент със особено предопределение, ръководен от държавния заемодател и вложител в акции Cassa Depositi e Prestiti. 170-годишният CDP, който хазната управлява със 83% присъединяване, играе все по-активна роля в Italy Inc, с цел да държи стратегическите активи в национални ръце и да смекчи икономическите вреди, породени от пандемията.
 Марио Драги: Италия е подготвена да приветства света назад Марио Драги: Италия е подготвена да приветства света назад
Още този месец Италия ще разреши на задгранични туристи да влизат в страната без карантина, разгласи министър председателят Марио Драги и добави, че...
Държавният дълг на Италия, съразмерно най-високият в еврозоната след Гърция, доближи рекордните 155,6% от Брутният вътрешен продукт в края на 2020 година и се предвижда, че ще се изкачи до 159,8% тази година, най-високото равнище в следвоенната история на Италия. Възползвайки се от по-гъвкавия метод на Европейски Съюз за държавна помощ в изискванията на криза, фондът е ориентиран към нефинансови предприятия в остри усложнения с доходи над 50 милиона евро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР