Ще си поговорим за взаимоотношения между двата пола от гледната

...
Ще си поговорим за взаимоотношения между двата пола от гледната
Коментари Харесай

Какво представлява Red Pill идеологията?

Ще си поговорим за взаимоотношения сред двата пола от гледната точка на мъжа. Чували ли сте за идеологията Red Pill? Оказва се, че доста мъже по света градят живота и връзките си точно на този принцип.

Но какво е Red Pill? Поканихме при нас известният ютубър Георги Шишков, който ни обясни какво съставлява тази идеология и в какво се състои тя. Прочетете идващите редове, с цел да разберете каква е истината за връзките сред мъжа и дамата.

Какво съставлява Red Pill идеологията?

Това в действителност е истината за това по какъв начин работят взаимоотношенията сред мъжа и дамата. Терминът идва от " Матрицата”. Червеното хапче е истината, а синьото - да продължаваш да живееш в заблуда.

Синьото хапче къде е? Жените ли живеят в него или мъжете?

По-често се среща при мъжете, колкото и необичайно да звучи. Blue Pill са тези мъже, които имат вяра в безрезервната обич, която дамата може да изпитва към тях, поради положителната му душа. Това просто не се случва. Опитвам се да го обясня на мъжете - никой няма да те хареса единствено, поради положителната ти душа. Има други неща, с които би трябвало да " лъснеш”, с цел да привлечеш една жена.

Можем ли да кажем, че мъжете, които изповядват тази идеология са прогледнали?

Да. Това беше казусът и за мен. Вярвах, че ще ме обикнат, поради това, което съм. Не беше по този начин. След като прогледнах, в никакъв случай повече не съм имал несполучлива връзка.

Не вярваш в чистата обич, която е поради теб самия?

Не, изрично не! Единствената такава обич е сред майка и дете. Всичко друго е въпрос на ползи. Колкото и да обичаш един мъж, в случай че спре да се грижи за теб, спираш да го обичаш.

Какво научи ти от тази философия за живота?

Първото, което научих е, че никой няма да ме хареса, поради положителната ми душа. След като се разделих с някогашната ми другарка нямах пари, бях в неприятен стадий от жита ми и се замислих коя жена би желала да бъде с мен. Тогава започнах да се отправям към себе си. Колкото по-добре се развиваше живота ми, толкоз повече дами бяха заинтригувани от мен.

Другото, което научих е да не залагам цялото си благополучие на връзката, което е всеобщ проблем на хората като цяло. Затова се старая да намирам щастието в нещата, които върша, а връзката да е просто допълнение.

Коя е най-привлекателната жена за теб?

Може би Скарлет Йохансон. Като цяло съм ѝ почитател, одобрявам филмите ѝ.

Какво би трябвало да има една жена, с цел да влезеш по отношение на нея?

Това, което желая във връзката е да има успокоение. Не обичам да ме натягат, не ми харесват номера и игрички. За мен е значимо и да мога да проведа диалог с нея. И несъмнено, външният тип.

Какво търси дамата в един мъж - в действителност ли визията не е от значително значение? На какво се пробва Георги на научи мъжете? Търсят ли го и дамите за препоръки и имат ли те прекомерно високи стандарти? Задължително ли е един мъж да следва Red Pill идеологията? Отговорите на тези въпроси и още доста забавни обстоятелства ще откриете в нашето ново видео.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР