ще се проведат на 100%. Това обяви президентът на организационния

...
ще се проведат на 100%. Това обяви президентът на организационния
Коментари Харесай

Организаторите са категорични: Олимпийските игри ще се проведат по план

ще се проведат на 100%. Това разгласи президентът на организационния комитет Сейко Хашимото, представена от БТВ. Тя направи коментара тъкмо 50 дни преди старта на игрите, които бяха отсрочени с една година поради пандемията от COVID-19.
" Вярвам, че опцията за осъществяване на тези игри е 100%. Най-голямото предизвикателство ще бъде по какъв начин да направляваме потока от фенове. Ако има взрив на инфектирани по време на олимпийските игри, то тогава би трябвало да бъдем готови за олимпиада без почитатели ", сподели Хашимото, представена от Би Би Си.
 Президентът на Световната атлетика: Олимпиадата не може да се отсрочва постоянно Президентът на Световната атлетика: Олимпиадата не може да се отсрочва постоянно
Президентът на Световната атлетика Себастиан Коу призна, че няма по какъв начин Олимпиадата да се отсрочва неведнъж и в даден миг може да се н...
Чуждестранните фенове към този момент получиха възбрана за наличие, като решение за допускането на локални почитатели се чака след края на изключителното състояние в Токио на 20 юни. Независимо от продължаващата неустановеност, уредниците означиха 50 дни до откриващата гала на 23 юли, разкривайки елементи за церемониите по разпределяне на медали, в това число сцени, направени от рециклирана пластмаса.
" Остават ни 50 дни. Усещам към този момент звука от стъпките на спортистите към Токио. Напълно сме подготвени и готови с предварителни защити за отбрана от вируса, тъй че апелирам ви, чувствайте се в сигурност, когато идвате в Япония. Моля ви, всички спортисти, бъдете виновни с дейностите си и спазвайте разпоредбите ", приключи Хашимото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР