Ще продължи ли разделението в българското общество, което беляза отиващата

...
Ще продължи ли разделението в българското общество, което беляза отиващата
Коментари Харесай

Ще продължи ли разделението и през 2021 г.?

Ще продължи ли разделянето в българското общество, което беляза отиващата си година, и през Новата 2021 година? Отговор на този въпрос даде политологът Васил Гарнизов в изявление за бТВ. Според него разграничителните линии ще останат.

През новата година ще продължи линията за и срещу ограниченията, като и за и срещу имунизациите, предвижда политологът.

„ Много е динамична обстановката, доста зависи от това Румен Радев ще удържи ли датата на изборите или ще отстъпи, защото тактиката на Борисов е да „ спихне “ малко това чувство за паника. Първото тримесечие ще мине под знака на този спор – да отложим ли изборите или не “, предвижда Гарнизов.

Определено можем да определим 2020 като година на неустойчивост, на митинги и на зараза. Вероятно отиваме към година на избори и година на имунизация, сподели още политологът.

„ Бях сюрпризиран, че към март – април, по разнообразни социологически изследвания, 60-65% от българите подкрепяха ограниченията на държавното управление. Дали те са били най-правилните и най-навременните по отношение на опасността е различен диалог. Имаше миг, в който се образува болшинство в поддръжка на едно по-предпазливо човешко държание “, означи още Васил Гарнизов. Според него обаче свръх ограниченията са основали чувството за неистина, за нещо неискрено и погрешно и това в този момент ще изиграе  неприятна смешка с имунизациите.

По принцип доста елементарно късаме с доверието към политиците, разяснява Васил Гарнизов. „ Много е късо пространството и доста е тънка нишката на доверието, което нашите сънародници влагат в политици от друг диаметър “, уточни той. Според него митингите през лятото са съумели да трансформират в някаква степен заспалото въодушевление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР