Ще продължаваме все по-често да виждаме и чуваме новини за

...
Ще продължаваме все по-често да виждаме и чуваме новини за
Коментари Харесай

Как Volvo вижда бъдещето

Ще продължаваме все по-често да виждаме и чуваме вести за самостоятелни коли, летящи таксита и какво ли още не - просто подобен е векът.

 Uber Air - летящото такси на Uber
Uber сподели летящото си такси

Бъдещето на градския превоз

И нямаме нищо срещу, де. Приятно е за окото и е стимулиращо за мозъка. Особено, когато става дума за концепция от бранд като Volvo.

Прототипът Volvo 360с въплъщава визията на компанията за това по какъв начин ще наподобяват колите на бъдещето.

 Снимка 378441

Шведите са на мнение, че колата ще се трансформира в доста повече от средство за превоз и ще можем да вършим каквото си пожелаем, до момента в който се возим.

 Снимка 378439

Вътрешността на купето към този момент няма да съставлява това, което сме привикнали да виждаме, а ще е по-скоро в духа на домакински хол или влаково купе.

Volvo оферират няколко съответни тематики за интериор на колите: среда за спане, преносим офис, хол и място за развлечение.

 Снимка 378438

" Това тотално трансформира визиите ни за пътуването с автомобил ", споделя Хакан Самуелсон, Съд на Европейските общности на Volvo.

Концепцията би паснала идеално с всекидневието в огромните градове, защото пътят до работа към този момент ще съставлява време, в което да се погрижим за задания и задължения, вместо да следим трафика.

 Снимка 378440

Това Volvo 360c несъмнено наподобява като излязло от филм с Том Круз, само че се чудим по кое време ли модерните му гуми ще влязат в българските улични дупки.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР