Ще приемем като точка удължаване на епидемичната обстановка на Министерски

...
Ще приемем като точка удължаване на епидемичната обстановка на Министерски
Коментари Харесай

Борисов: Ще приемем удължаване на епидемичната обстановка у нас

Ще приемем като точка удължение на епидемиологичната конюнктура на Министерски съвет. Това сподели министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов при живо лъчение във „ Facebook “.

Миналата седмица здравният министър в оставка Костадин Ангелов съобщи, че ще направи предложение тя да бъде удължена с 3 месеца.



" Продължаваме да мислим отговорно, макар мотаенето на президента с даването на мандата. Времето си лети, мина един месец от изборите и пристигна 1 май ", добави Борисов.

По думите му хотелите, заведенията за хранене, нощните заведение и туроператорските компании желаят да знаят по какъв начин ще мине този сезон.

" Очакват го. На Министерски съвет ще приемем като точка удължение на пандемичната конюнктура, с цел да могат да вървят всички ограничения и ще разясняваме с вас какви ограничения предлагаме и по какъв начин да бъдат разказани в заповедта, с цел да имаме единодушие ", сподели още министър председателят в оставка.

Министерството на туризма ще показа обединен протокол за идване в страната, съобщи министърът на туризма в оставка Марияна Николова.

Той разяснява и проекта за възобновяване, като съобщи, че на следващия ден ще го прати, " в случай че желаят, да го подписват " (в Народно събрание - б.р.).

" И щаб медицински не направиха, и проект нямат, единствено споделят не е хубаво, дайте да забележим вашия. Нямат министри, нямат екипи да се види какво ще се прави във всичките тези сфери ", сподели Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР