Ще преговаряме за Косово и Метохия, каза сръбският президент Александър

...
Ще преговаряме за Косово и Метохия, каза сръбският президент Александър
Коментари Харесай

Вучич: Няма да позволим някой да напада сърбите в Косово

Ще преговаряме за Косово и Метохия, сподели сръбският президент Александър Вучич, отбелязвайки, че Сърбия желае и се нуждае от тези договаряния, само че няма да разреши офанзивите против сърбите от Косово или тяхното прогонване, съобщи сръбският президент на най-големия проправителствен протест от акцията „ Бъдеще за Сърбия “, проведен в столицата Белград, написа македонското електронно издание “МКД “, представено от " Фокус ".
" Моля всички в света, не мислете, че тъй като желаеме да приказваме, желаеме разговор, молим за разговор, не мислете, че ще позволим на някого да атакува или да изгони нашите хора от вековните им домове. Никога няма да позволим това да се случи ”, сподели Вучич.
За разлика от другите, които, както той сподели, постоянно се удрят най-силно в гърдите си, той не умее това.
" Но аз ви споделям - ще работя несравнимо по-решително и Сърбия ще победи, даже в случай че е принудена на отстъпки ", сподели Вучич.
Той обаче предизвести, че хората би трябвало да схванат, че не постоянно може да получат всичко, което желаят, и че не могат да накарат всички останали да мислят като тях.
„ Но ние би трябвало да забележим и да разберем по какъв начин и накъде се движи светът. Нека почитаме всички останали в района и дружно с най-хубавите връзки с Унгария, Румъния, България и Гърция ще би трябвало да изградим по-добри връзки както с Черна гора, по този начин и със Северна Македония, и доста по-добри връзки с Босна и Херцеговина, без да броим Додик, и с Хърватия ", сподели сръбският президент.
Независимо от нападките от всички страни, ние би трябвало да се успокоим и да демонстрираме нашата мощ не посредством реагиране на всичко,, само че по един интелигентен метод да се опитаме да спечелим тези хора на наша страна, “ сподели Вучич.
„ Само в случай че сме единни, можем да бъдем по-силни, с цел да притеглим повече вложители. С спорове и разногласия няма да получим нищо и ще вложим доста сила, с цел да създадем такива условия за развиването на обединен стопански пазар в Западните Балкани, тъй че камионите да минават границите доста по-бързо от през днешния ден ”, сподели Вучич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР