ще предложи ограничено количество от последния флагман на, който беше

...
ще предложи ограничено количество от последния флагман на, който беше
Коментари Харесай

А1 започва да предлага последния флагман на Huawei Mate 40 Pro 5G

ще предложи лимитирано количество от последния флагман на, който беше показан от китайския производител в края на октомври. Моделът предлага доста нововъведения, измежду които е и първият чипсет с 5nm архитектура и вграден 5G модем. Устройството може да се свърже с 5G мрежата на А1 още през днешния ден, а цените му стартират от 1 569,99 лв. в брой при подписване на двугодишен контракт.

Смартфонът работи с новия чипсет Kirin 9000, който е с 5nm архитектура и има интегриран 5G модем. Освен това е и първият смарт телефон с графичен ускорител Mali-G78. Процесорът има 8 ядра - четири от тях са Cortex-A77, а останалите A77. Едното от ядрата работи с периодичност 3,13 GHz, а графичният ускорител е с 24 ядра.


Любителите на гейминга незабавно ще оценят гореизброените характерности. Освен извънредно бърза работа, даже и с няколко оферти по едно и също време, засилената обработка на изображенията обезпечава по-завладяващо преживяване с най-новите 3D видеоигри. По отношение на паметта Mate 40 Pro идва с 8 GB RAM и 256 GB пространство за предпазване на информация, които могат да се разширят благодарение на карта памет.

Смартфонът е екипиран с OLED екран с извити на 88 градуса страни, диагоналът му е 6,76 инча, а резолюцията е 1344х2772 пиксела. Екранът поддържа освежаване при 90Hz, а отчитането на докосването става при 240Hz за по-бърза реакция. Както и при останалите модели на марката датчикът за пръстови отпечатъци е вграден в екрана. Новият флагман идва с батерия с огромен потенциал от 4300 mAh, a моделът поддържа и доста бързо жично зареждане 66 W HUAWEI SuperCharge10 и 50 W Безжичен HUAWEI SuperCharge.

се счита за един от най-хубавите смарт телефони за снимка и сега оглавява класацията на. Той употребява 50 МР основен датчик с размер от 1/1.28”, бленда f/1.9 и усъвършенствана система за автофокус - omnidirectional PDAF. Втората камера е 12 МР с перископна система с оптична стабилизация и обезпечава петкратно оптично нарастване и до 50 пъти цифрово нарастване.


Третата камера е 20 МР кино камера с ултраширок обсег и бленда f/1.8. Селфи камерата на модела е 13 MP с необятен обсег, както и 3D камера за премерване дълбочината в фрагмента и по-добри портрети, както и за навигация и ръководство на телефона с жестове. Тя е изрязана в горната част на екрана под формата на елипса и може уголемява обсега си, в случай че засече три лица, а също така поддържа видео на занимателен каданс с 240 фрагмента с секунда.

е разполагаем в два цвята - черен и сребрист, като сребристият е с матова текстура, което му разрешава да пречупва светлината и за спомагателен резултат. Моделът се предлага за 71,99 лв. на месец или 1 569,99 лв. в брой с двугодишен проект.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР