Ще подкрепим всички законопроекти за промени в Изборния кодекс, за

...
Ще подкрепим всички законопроекти за промени в Изборния кодекс, за
Коментари Харесай

ГЕРБ ще подкрепи всички законопроекти за промени в Изборния кодекс

Ще подкрепим всички законопроекти за промени в Изборния кодекс, с цел да дадем късмет да погледнем в пропастта . Това разгласи депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков по време на дебата по измененията в Изборния кодекс.
" Ние ще подкрепим всички законопроекти, въпреки че имахме разнообразни мнения. Ще ги подкрепим, с цел да дадем късмет да погледнем в пропастта ", сподели той.
 Ето зад кои промени в Изборния кодекс застана Движение за права и свободи Ето зад кои промени в Изборния кодекс застана Движение за права и свободи
Можем да променим някои неща в Изборния кодекс, към които има малко по-широко обединяване. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид по...
Той обърна внимание, че в Австрия са били касирани избори поради пощенско гласоподаване, а в Естония, за която се приказва непрестанно, непрестанно има терзание за електронното гласоподаване.
Депутатът от ГЕРБ-СДС разяснява, че в случай че ще се разискват съществено промени в Изборния кодекс, е належащо доста време, поради което е належащо държавно управление .
" Ако няма да има, давайте да одобряваме минимално нужното, да разпускаме Народното събрание, да отиваме на нови избори и да забележим кого го е боязън ", съобщи още Чолаков, представен от Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР