ще отбележи 131-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в

...
ще отбележи 131-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в
Коментари Харесай

БСП ще отбележи 131 години на връх Бузлуджа на 30 юли


ще означи 131-годишнината от началото на проведеното социалистическо придвижване в България и провеждането на Бузлуджанския организационен конгрес на на 30 юли. Това оповестиха от пресцентъра на. Празненствата ще стартират в 10:30 ч. на историческата поляна, където ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

От 11:30 ч. до 12:30 ч. е очакван народен политически протест на левицата, на който послание към присъстващите ще направи ръководителят на Корнелия Нинова. След това на особено построената сцена ще има музикална стратегия. 

В петък (29 юли) от 15:00 ч. в хотел „ Верея ” в Стара Загора ще се организира конференция и флашмоб на Младежкото обединяване в. А от 18:00 ч. на Паметника на свободата на връх „ Шипка “ ще има обред за поднасяне на венци и цветя в чест на боевете при Шипка по време на Руско-турската война (1877-1878) и на 144-годишнина от Освобождението на България, осведомят от пресцентъра на социалистическата партия. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР