ще излъчат пряко два от реваншите от плейофната фаза в

...
ще излъчат пряко два от реваншите от плейофната фаза в
Коментари Харесай

Решителните битки за влизане в групите на Шампионска лига пряко по спортните канали на А1 във вторник

ще излъчат директно два от реваншите от плейофната фаза в УЕФА Шампионска лига на 28 август от 22:00 часа. Залогът за тимовете е повече от висок, защото спечелилите от двойките ще си подсигуряват място в груповата фаза на конкуренцията.

Пофеновете ще могат да проследят конфликта сред АЕК Атина и МОЛ Види, като гърците имат съществено преимущество, откакто надвиха с 2:1 като посетители предходната седмица. Шампионите на Унгария, които в предварителните кръгове отстраниха българския Лудогорец, ще се надяват на знамение, което ще им донесе историческо първо присъединяване в груповата фаза на най-комерсиалния футболен шампионат.

По същото време – във вторник от 22:00 часа, ще излъчи реванша сред два постоянни участника в груповата фаза на Шампионската лига – Динамо Киев и Аякс. Холандският вицешампион идва в Украйна със самочувствие и добър задатък след 3:1 на Йохан Кройф Арена, само че домакините нееднократно са наваксвали два гола пасив в сходни дуели.

От тази година спортните канали на А1 излъчват всички дуели от УЕФА Шампионска лига, а също и финала на конкуренцията. Новият сезон на шампионата ще предложи два пъти повече футболни страсти онлайн, тъй като дуелите към този момент ще се излъчват с два начални часа – 19:55 и 22:00 часа, вместо досегашната скица, в която срещите започваха едновременно – 21:45 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР