Ще има променлива облачност, над много райони по-често до слънчево.

...
Ще има променлива облачност, над много райони по-често до слънчево.
Коментари Харесай

Очакват ли ни още слънчеви дни?

Ще има променлива облачност, над доста региони по-често до слънчево. Само на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 16 градуса в североизточните до 26 градуса в крайните югозападните региони.

Над Черноморието ще има значителна облачност и в утринните часове на обособени места към момента са вероятни валежи. По-късно денем облачността ще намалее. Ще духа сдържан северозападен вятър, който денем ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток. Максимални температури на въздуха - 16-20 градуса. Температурата на морската вода е 22-23 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще има променлива облачност и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 15 градуса, на 2000 метра - към 7 градуса.

В средата на седмицата захлаждането ще обхване цялата страна и преобладаващите максимални температури ще са сред 15 и 20 градуса. В четвъртък ще се намалят и минималните, ще бъдат сред между 5 и 10 градуса. Облачността ще е променлива, по-често значителна; в сряда тук-там ще има и валежи, най-вече слаби; по най-високите елементи на Рила и Пирин ще превали сняг.

В четвъртък ще е съвсем без превалявания. Вятърът ще е северозападен, слаб до сдържан.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР