Ще го направим, сега това вече е очевидно, защото системите

...
Ще го направим, сега това вече е очевидно, защото системите
Коментари Харесай

Владимир Путин С Тежко Предупреждение Към Целия Свят!

" Ще го създадем, в този момент това към този момент е явно, тъй като системите за противоракетна защита работят против балистични ракети, летящи по балистична траектория, а ние, като се изключи че неведнъж ги усъвършенствахме, създадохме и други оръжия, които към този момент никой различен няма в света ", коментирал съветският държавен глава.

Той също по този начин дал отговор на въпроса дали Русия усеща опасност от напредване на НАТО към нейните граници.

" Винаги сме я усещали, постоянно сме говорили за това. А ни отговаряха от самото начало: " Не се опасявайте, това не е срещу вас и няма от какво да се страхувате, тъй като НАТО се трансформира, това към този момент въобще не е военна организация, тя не е нападателна и по този начин нататък ", изтъкнал още Путин.

Той припомнил обаче, че уставът на НАТО не е бил променян, а той планува военна поддръжка за страните членки на алианса.

" Това е боен блок. И несъмнено когато инфраструктурата на боен блок се приближи до нашите граници, това не ни радва ", заключил съветският държавен глава.

Путин приказва за първи път за създадените в Русия най-нови типове стратегически оръжия през предходната пролет. В тирада пред Федералното заседание (долната и горната камара на съветския парламент) той показа по-специално хиперзвуковите ракетни системи " Кинжал ", " Авангард " и " Буревестник ", бойния лазер " Пересвет ", подводен безпилотен аероплан с нуклеарна подводница " Посейдон ", както и междуконтинентална балистична ракета " Сармат ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР