"Ще го чакам вечно, колкото се наложи." Това изповяда любимата

...
"Ще го чакам вечно, колкото се наложи." Това изповяда любимата
Коментари Харесай

Приятелката на Арабаджиев-син: Ще чакам вечно Вълчо!

"Ще го очаквам постоянно, колкото се наложи. " Това изповяда обичаната жена на 21-годишния Вълчо Арабаджиев, който сега лежи в ареста по обвиняване за укриване на налози и пране на пари.

Красавицата, за която до неотдавна не се знаеше, че е публична другарка на Арабаджиев-син, се споделя Радемила Немска. Двамата са обвързани от близо година.

От края на август обаче двамата са разграничени. Тогава синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви влиза в ареста. Вече шест месеца приятелката му се кълне, че няма ден, в който да не мисли за него и е унищожена от раздялата им. В момента Радемила даже е поела част от бизнеса на гаджето си и се занимава с маркетинга на нощен клуб.

Три месеца откакто Вълчо влиза зад решетките, Радемила си татуира името му. Татусът гласи в превод "До луната и назад ", а изпод са изписани буквите V.A, написа в. "България през днешния ден ".

Радемила разкри връзката си с Вълчо с прочувствено обръщение, което му насочи на неговия рожден ден при започване на месеца. Тя съобщи, че обича безпределно младия Арабаджиев и той е най-голямото достижение в живота й. Младата дама добави, че не съществуват думи, с които да опише възприятията си. Но едно може да каже - обича безпределно обичания си.

Радемила благодари на Вълчо, че е в живота й, и добавя, че в днешно време не съществуват хора като него. Тя не крие, че е научила доста от него и той продължава да я учи. Влюбената дама го дефинира като своя воин и своята религия. Емоционалната си изповед тя продължава с думите, че през последната година е осъзнала, че желае да прекара освен този, само че и идващите си животи с Вълчо Арабаджиев. Радемила не крие, че няма минута, в която да не мисли за обичания. Пожелава му да е здрав и блажен. И да продължава да се бори, тъй като ще успее.

Влюбената Радемила твърди, че няма да се откаже от гаджето си. Немска не пропуща да честити рождения ден на евентуалната си свекърва - Маринела Арабаджиева. В профила си тя споделя и публикация на журналиста Сашо Диков, в която той приказва за неприятните условия в ареста, на които е подложен.



"Да не даваш опция на едно момче на 21 години да бъде прегледано не е правораздаване! Потресаващо е това, което се случва ", написа тогава Диков.

Самата Радемила е дистанцирана от правосъдните проблеми на Вълчо и не желае да навреди на следствието.

Днес би трябвало да бъде подготвена и тройната експертиза, която бе назначена на богатия правоприемник. Невролог, неврохирург и експерт по образна диагностика би трябвало да се произнесат дали лекуването на Вълчо Арабаджиев, в случай че такова се постанова, може да бъде осъществено в изискванията на следствения арест.

В жалбата юристите на Арабаджиев са показали няколко учредения да бъде анулирана наложената му най-тежка мярка за неотклонение. Според тях здравословното положение на младежа по никакъв начин не се е подобрило и той продължава да има проблеми с гръбначния дирек. Вълчо е минал и няколко прегледа при невролог.

Арабаджиев бе задържан на 31 август. Преди това той ръководи част от фамилния бизнес, като отваря дискотека в хотела на родителите си. Арабаджиев живее сред България и Лондон, където учеше висше обучение. Преди да се обвърже с Радемила, имаше дълга връзка с друга хубавица - Куини-Алис. Манекенката на "Визаж " се загаджи с богатия правоприемник, откакто я изостави футболистът Благой Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР