Ще гласувам за бъдещето на България чрез „Възраждане“. Имаме две

...
Ще гласувам за бъдещето на България чрез „Възраждане“. Имаме две
Коментари Харесай

Коцето от „Възраждане“ се надъхва: Или ще управляваме, или останалите ще унищожат страната

Ще гласоподавам за бъдещето на България посредством „Възраждане“. Имаме две други възможности – или ние управляваме България, или всички останали други унищожават страната ни, както през последните 30 години. Това разяснява водачът на „Възраждане“ Костадин Костадинов пред Нова нюз.

Според него новината за признаването на цар Самуил е отпреди 3 години, само че той не чака Северна Македония да включи българите в Конституцията.

„Вдигането на ветото е национално изменничество против българския интерес. Не получихме поддръжка от нашите европартньори по проблема с Македония и работиха против нас“, счита той.

По думите му резултатите на „Възраждане“ съгласно социолозите постоянно са двойно по-ниски от действителните.

„Проучването ни е постоянно на повече 1000 индивида. Пускаме анкета посредством студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от популацията. Социологията служи само и единствено за ориентация“, съобщи Костадинов.

Той удостовери, че „Възраждане“ са били търсени за съдружен сътрудник, само че те имат ясна стратегия с цели и не отстъпват от нея.

„Ако не управляваме, няма да е проблем да съберем 500 000 подписа за референдум за участието ни в НАТО“, разгласи водачът на „Възраждане“. И посочи, че фактически в партията са решили да нямат гражданска квота.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР