Ще е почти без валежи, облачността ще намалее. Това съобщи

...
Ще е почти без валежи, облачността ще намалее. Това съобщи
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 18 октомври

Ще е съвсем без превалявания, облачността ще намалее. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Георги Цеков.

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и още малко ще се увеличи. Ще е съвсем безшумно, по Черноморието с до сдържан северен вятър. Минималните температури ще са сред 4° и 9°.
 Седмична прогноза за времето за 18 - 24 октомври Седмична прогноза за времето за 18 - 24 октомври
В понеделник и вторник над цялата страна ще има променлива облачност. Валежи не се чакат. Минималните температури ще са сред 3 и 10...

През деня ще е съвсем без превалявания. Облачността ще стартира последователно да се раздира и понижава. Сутринта тук-там по поречията и в низините ще има мъгла. След обяд ще се появи слаб северозападен вятър. Mаксималните температури ще са сред 13° и 18°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, на обособени места с ръмежи. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 15-16°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще доминира облачно и мъгливо време, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 3°.

През идващите дни ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има във вторник над Южна България, съвсем без превалявания. Вятърът ще стихне и в утринните часове тук-там в низините видимостта ще е понижена. Минималните температури ще се намалят с 2-3 градуса, а дневните ще се покачат и в сряда и четвъртък тук-там ще доближават 20°.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР