"Ще думна всеки, който застрашава живота на семейството ми!" Това

...
"Ще думна всеки, който застрашава живота на семейството ми!" Това
Коментари Харесай

Константин: Ще думна всеки, който застраши семейството ми

"Ще думна всеки, който заплашва живота на фамилията ми! " Това съобщи артистът Константин, написа в. "България през днешния ден ".

Изпълнителят е безапелационен, че застава твърдо в поддръжка на доктор Иван Димитров, който преди седмици, с цел да се отбрани, простреля престъпно проявения Георги Джевизов - Жоро Плъха. Заради проблема хиляди жители от разнообразни градове излязоха на всеобщи митинги в поддръжка на обвинявания доктор.

"Много ясно, че в случай че ме атакуван, ще се защитя. Ако някой с оръжие стои наоколо до децата ми и жена ми, няма да ми мигне окото. По-добре той, в сравнение с аз ", безапелационен е Коцето. "Има една приказка: "От затвор се излиза, от гроб - не ". Това е мнението ми ", съобщи фолк звездата.

Коцето показа, че от години в къщата си държи оръжия точно поради многочислените нападения над дома му. "Влизаха в предходния ми дом, влизаха и в къщата, която в този момент населявам. Няма какво да вземат, всички полезности са в банка ", сподели артистът.

Константин взема решение да се въоръжи, откакто преди години го атакуват роми. "Не са ме били и не са опитвали да ме убият. Случката е отпреди години. Връщах се отнякъде, бях на пътя сред Хасково и Димитровград и в профил на шосето тези роми биеха един възрастен мъж. Бях с водача си, отбихме колата, желаех да оказа помощ, потеглих към тях, само че те се ускориха към мен. Явно това, че съм по-известен, ме избави, тъй като ме разпознаха и не ми налетяха, а се заговорихме ", разкрива за шокиращия случай Коцето.

След нелепия случай бащата на артиста - Иван, който работи в системата на Министерство на вътрешните работи, го поучава да предприеме ограничения за своята сигурност и да се снабди с огнестрелно оръжие. Тогава обаче Коцето бил доста срещу този метод на отбрана и твърдо отказвал да си купи револвер.

"Страхувах се от оръжия, само че татко ми дълго ме убеждаваше да го направя и откакто виждах какво се случва в страната - грабежи, кражби, мисля, че не сбърках, като си извадих позволение ", описа той. Певецът изрично отхвърля да каже какъв брой и какво оръжие има. Но е безапелационен, че е задоволително, с цел да му свърши работа, в случай че, не дай Боже, се наложи.

Коцето увери, че всички притежавани от него оръжия са с нужното позволение и е чист пред закона. "Всичко е законно, управляващите знаят за притежаваните от мен оръжия. Няма нищо неправилно. Искам да съм подсигурен, само че не желая да споделям какво владея ", описа още той.

Певецът претърпява общо 7 обира. Той е с оръжията си когато и да е. Дори по време на сън Коцето го държи до главата си и е подготвен да посрещне всеки безочлив обирджия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР