Ще доставя бързи, надеждни и достъпни решения за защита на

...
Ще доставя бързи, надеждни и достъпни решения за защита на
Коментари Харесай

Инфодизайн е новият дистрибутор на NAKIVO за България и Румъния

Ще доставя бързи, надеждни и налични решения за отбрана на данните

Решенията на NAKIVO за отбрана на данните се употребяват от над 10 000 компании и повече от 180 снабдители на облачни и хостинг услуги в света

Инфодизайн България, дистрибутор с добавена стойност, профилиран в доставката на решения за сигурност, подписа контракт за посланичество с NAKIVO Inc., бързоразвиваща се софтуерна компания за разработка на надеждни и налични решения за отбрана на данните във виртуални среди и облачни инфраструктури.

В рамките на съдействието, Инфодизайн ще бъде главният дистрибутор за решенията на NAKIVO в България и Румъния, като ще ги доставя до партньорската си мрежа, наред с съвещания и поддръжка за тях.

„ Разработен особено за виртуализация, NAKIVO Backup & Replication предлага цялостен набор от функционалности за отбрана на данни във виртуални среди. Отличен с премията „ Best of VMworld 2018 ” Gold Award for Data Protection, продуктът се интегрира без старания във всякаква среда, като понижава времето за ръководство, усъвършенства равнищата на отбрана и възвръща нужните данни с лекост “, показа Надежда Еремиева, шеф на Инфодизайн България.

NAKIVO Backup & Replication бе отличен с премията „ Best of VMworld 2018 ” Gold Award for Data Protection (снимка: NAKIVO)

Към днешна дата решението се употребява от над 10 000 компании и повече от 180 снабдители на облачни и хостинг услуги, което прави NAKIVO една от най-бързо разрастващите се компании за отбрана на данни в промишлеността. „ Щастливи сме от опцията за посланичество и сме сигурни, че с общи старания ще нареждаме сполучливо продукта на локалния пазар ”, добави Еремиева.

В резултат на партньорството, Инфодизайн ще показва и популяризира на българския пазар последните новости в решенията NAKIVO Backup & Replication, прецизираха от дистрибутора.

Наскоро NAKIVO разгласи решение за непрекъсваемост на бизнес процесите и оркестриране на възобновяване, което дава опцията за автоматизация и ръководство на целия оздравителен развой. Планирани „ неинтрузивни “ проби за отказоустойчивост, планови и незабавни възобновявания и миграция на дейта център са единствено част от предлаганите благоприятни условия.

Планиране на дилемите със софтуера NAKIVO Backup & Replication

„ Изключително сме разчувствани от обстоятелството, че Инфодизайн България е нашият нов дистрибутор, и сме уверени, че дружно ще засилим наличието си на българския пазар “, сподели Брус Талей, основен изпълнителен шеф на NAKIVO. „ С опита си в предлагането и поддръжката на ИТ решения, както и с необятната си партньорска база, Инфодизайн България сполучливо ще предлага NAKIVO Backup & Replication в цяла България “, акцентира той.

Подробности за решенията на NAKIVO, както и за останалите артикули и услуги на дистрибутора са оповестени на уеб страницата на Инфодизайн. Компанията има 25-годишен опит, а екипът й от профилирани консултанти оказва помощ за повишение на успеваемостта и сигурността на всевъзможен вид бизнес планове – както в България, по този начин и в чужбина.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР