Ще бъде подписано Споразумение за сътрудничество между България и Индонезия.

...
Ще бъде подписано Споразумение за сътрудничество между България и Индонезия.
Коментари Харесай

Захариева пожела по-активно сътрудничество и удвояване на търговия с Индонезия

Ще бъде подписано Споразумение за съдействие сред България и Индонезия. Това сподели вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева в изказване пред медиите след срещата си с министъра на външните работи на Република Индонезия Рътно Марсуди, съобщи Агенция Фокус.
" Тази аудиенция ще бъде съпроводена освен от срещи сред външните министри и президент, само че и от бизнес конгрес, на който ще се подпише Споразумение за съдействие сред България и Индонезия. Много се веселя, че посрещам първата жена външен министър на Индонезия ", уточни Захариева.
По думите ѝ след 2018 година търговията сред двете страни се усили с 150%, а за първите месеци на 2019 година с над 300%.
" Това е извънредно незадоволително съгласно опциите сред двете страни. Както се разбрахме през днешния ден, идващото съвещание на смесената икономическа комисия сред двете държавни управления при започване на идната година в София ще докара до удвояване на този стокообмен в идващите години ", сподели още Захариева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР