Ще бъдат ли достатъчни 20-те мерки на френското правителство в

...
Ще бъдат ли достатъчни 20-те мерки на френското правителство в
Коментари Харесай

Френското правителство предприема рискована маневра в имиграционната политика

Ще бъдат ли задоволителни 20-те ограничения на френското държавно управление в региона на имиграцията, които ще показа през днешния ден министър председателят Едуар Филип, да успокоят опозицията? А да смекчат различията измежду самото болшинството? Не е несъмнено, написа в. " Париеизен ", представен от Българска телеграфна агенция.

" Действаме доста внимателно ", споделя консултант от Елисейския замък и добавя, че е любопитен да види по какъв начин ще се развият нещата.

Полемиката по тази тематика не стихва, откогато стартира новият политически сезон. Изпълнителната власт е решена да се захване с цялостна мощ с нея, с цел да не остави поле за изява на десницата и най-много на " Националния общ брой " на Марин Льо Пен, добавя френският вестник.

Президентът Еманюел Макрон се възползва от това, че е на посещаване в Китай, на 9500 км от Франция, с цел да остави нещата в ръцете на премиера. " Това, че президентът е надалеч от микрофоните сега, е добре ", счита негов помощник. По думите му президентът е понесъл негативи поради въпроса с имиграцията, изключително след изявлението му за сп. " Вальор актюел ".

По информация на " Паризиен " ограниченията ще включват квоти за имигранти, тримесечен период, в който кандидатие за леговище няма да могат да употребяват някои услуги в областта на опазването на здравето, подсилване на европейската гранична работа Фронтекс и битка против измамите при събирането на фамилии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР