Щастливите жени са дар, който мъжете искат да получат, но

...
Щастливите жени са дар, който мъжете искат да получат, но
Коментари Харесай

5 черти, които притежават щастливите жени

Щастливите дами са подарък, който мъжете желаят да получат, само че би трябвало да ги заслужат. Никой не желае да вижда по какъв начин една дама не се усеща добре. Чували сте доста препоръки за щастливите дами и по какъв начин да бъдете една от тях. Истината, е че би трябвало доста време и самообладание, с цел да видите усмивката на лицето на една жена.

Когато търсим щастието, попадаме в клопката на мисълта, че покупката на идната огромна движимост, почивката или покачването ще ни донесат удовлетворението, което търсим в живота. Въпреки че днешната реклама дава мощен мотив в интерес на материалните неща, щастието не е нещо материално, а избор, който вършим всеки ден.

А щастливите дами постоянно избират хората, нещата и обстановките, които ги карат да се усещат най-добре. Ако сте търсили благополучие в живота, взаимоотношенията, парите – каквото се сетите – пробвайте се да адаптирате някои от навиците, и вижте какъв брой бързо животът ви ще се проясни.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето какво обичат да вършат щастливите дами:

Казват „ не “ на нещата, които не желаят да вършат, без да изпитват виновност

Всички сме били там: Приятелите ви вършат проекти за нещо, което звучи по-скоро като обвързване, в сравнение с като прелестно превозване на времето. Но възприятието за виновност да кажете „ не “ е по-лошо от това да участвате. Ако се окаже, че вършиме неща, които не желаете, просто тъй като не се чувствате удобно да кажете „ не “, е време да възприемете нов метод на мислене.

Щастливите дами дефинират целите си, като пропущат всяко събитие, излизане или обстановка, в която не желаят да вземат участие, и го вършат, без да се усещат зле. Те не се тормозят дали другите излизат и се забавляват без тях, тъй като не приписват цената си на наличието си в обществото.

 щастливите дами

Те се грижат за себе си и дават приоритет на здравето си

Макар че не всеки е фитнес фен, бегач или познавач на здравословните храни, интензивността и здравословният метод на живот са значими за щастливите дами. Те остават добре отпочинали, добре хранени, здрави и хидратирани, тъй като тези неща играят значима роля за настроението.

Движението, здравословната и питателна храна, грижата за психологичното здраве и пиенето на доста вода са неща, които способстват за цялостното ни благоденствие и благополучие. Но постоянно остават настрани, когато прекарваме прекалено много време в заседнало състояние, пием прекалено много алкохол, ядем нездравословна храна и отлагаме визитите при лекаря.

Те не одобряват нещата персонално

Щастливите дами рядко одобряват нещата прекомерно персонално. Ако постоянно се притеснявате дали някой не ви е сърдит или премисляте нещо, което сте създали или споделили, е време да вземете образец от наръчника на щастието и да започнете да приемате нещата доста по-малко персонално. Когато някой се държи неприятно с тях, щастливите дами го изясняват с това, че индивидът има неприятен ден, а не с нещо, което те са създали или споделили, с цел да го разстроят.

Ако приятелите им не дават отговор на позвъняванията им, те одобряват, че това е, тъй като те са заети, а не тъй като са им ядосани. Като възприемат този метод на мислене „ почтен до доказване на противното “, щастливите дами си икономисват доста ненужни огорчения и засегнати усеща.

 щастливите дами

Те вземат решение проблемите си без терзание

Неудобните диалози, тежките дни и сложните обстановки може да наподобяват по-лесни за отбягване, в сравнение с за справяне, само че щастливите дами не се тормозят да се изправят пред проблемите си. Независимо дали споделят възприятията си с колегата си или зачертават значима точка от листата със задания, същински щастливите дами побеждават нещата, които другояче биха им тежали.

Бягството от проблемите не взема решение нищо. Щастието е резултат от същински спокоен разум. Като се заемете с проблемите си, ще прекарвате по-малко време в размисъл върху тях и повече време ще се наслаждавате на живота.

Те не се състезават с никого, с изключение на със себе си

Най-важното е, че щастливите дами не се съпоставят с другите и не се конкурират с никого, с изключение на със себе си. С непрекъснатото потребление на обществените медии, нереалистичните стандарти за хубост и непрекъснатия напън да вършим повече, не е чудно, че ставаме жертва на играта на съпоставяне.

Въпреки това щастливите дами се стремят да бъдат по-добри, в сравнение с са били през вчерашния ден. Вместо да се съревновават с дамите към себе си, те употребяват триумфите им като ентусиазъм и ги одобряват без злоба. Ако се чувствате по-малко уверени себе си, пробвайте да измененията метода си на мислене и вижте какъв брой повече благополучие ще откриете в живота си.

 щастливите дами 2

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР