Щастието в дома на Николаос Цитиридис и Боряна Братоева може

...
Щастието в дома на Николаос Цитиридис и Боряна Братоева може
Коментари Харесай

Боряна тропна с крак на Цитиридис: Или бебе, или чао!

Щастието в дома на Николаос Цитиридис и Боряна Братоева може напълно скоро да се изпари. Причината е в разликите по отношение на близкото бъдеще, което двамата имат.

В последна сметка разликата във възрастта, за която и двамата смятаха, че не е съдбовна, може да даде необратими последици. Актрисата е на 33 година и към този момент е изцяло подготвена да има бебе, дори смятала, че закъснява. Нико обаче е още на 28 година и смятал, че е млад за отговорността да бъде родител.

Скандалите в двойката напоследък зачестили, тъй като звездата от „ Съни бийч “ желала да стартират опити за бебе, до момента в който тв водещият към момента не бил подготвен и желал да изчакат още година-две.

Стигнало се до такава степен, че Боряна в прав текст съобщила на полугръка, че в случай че не забременее час по-скоро от него, ще го напусне. Очаква се това да убеди шоумена и той да стане татко.

Николаос бил напряко вманиачен по актрисата. Тя го командвала изцяло и той нямал нищо срещу. Единственото им разграничение било по отношение на това по кое време да имат дете.

Любовта сред двамата датира от към година и половина. Говори се, че Боряна е имала гадже, когато се е срещнала с Нико, само че го е напуснала, с цел да падне в обятията на комика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР