Щабовете и на двамата кандидати за кметове във варненското село

...
Щабовете и на двамата кандидати за кметове във варненското село
Коментари Харесай

ОИК - Варна: Двамата кандидати във варненското село Каменар се обвиниха взаимно в незаконна агитация

Щабовете и на двамата претенденти за кметове във варненското село Каменар са подали сигнали за противозаконна пропаганда в деня за размисъл. Това заяви ръководителят на ОИК - Варна Велин Жеков при започване на изборния ден.

От комисията са изпратили инспекция на място. Сигналите са били за облепяне с предизборни плакати на стълбовете в селото. При пристигатенето на инспекцията обаче нарушаване не е открито. Вероятно щабовете сами са почистили пропагандните материали, разяснява Жеков. 

Той подтъврди информацията, че изборният ден във Варна е почнал обикновено. Само в три секции са отсъствали ръководители или секретари на СИК, само че това не е станало причина да не бъдат отворени. 

Избирателите в община Варна са почти 285 хиляди Секциите са 405, две са преносими, 6 в лечебни заведения и по една в ареста и пандиза. 

В деня за размисъл е излъчен ефирен репортаж за пазаруване на гласове в ромска махала във Варна. Сигнал за този случай обаче не е подаден в ОИК, а в прокуратурата, изясни ръководителят на комисията. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР