Шоуменът Слави Трифонов реагира на обвиненията, че жена на име

...
Шоуменът Слави Трифонов реагира на обвиненията, че жена на име
Коментари Харесай

Слави Трифонов изригна след екшъна с охраната му

Шоуменът Слави Трифонов реагира на обвиняванията, че жена на име Хубавена Ненкова е била заплашвана от неговата защита.

Според Хубавена, до момента в който се е прибирала към къщи, три коли от екипа на Слави са я засекли, едната е предходна и е " забърсала " огледалото.

Пред Блиц брачният партньор на Хубавена призна, че и двамата са били доста уплашени и не смеели да реагират, тъй като имат деца.

Ето какво написа Трифонов във връзка абсурда:

" Всеки ден бивам забъркан в разнообразни небивалици. На някои, напълно разумно, не обръщам внимание. Например – аз съм рептил, пея с бронежилетка, на мога да имам деца и имам доста противозаконни деца.

Но има други, на които обръщам внимание. Стрелял съм по Владо Кузов (доказан педофил), отправял съм закани за живота на Недялко Недялков (доказан притежател на жълт сайт), споделил съм, че монумент бил от гипс, а той бил от стиропор и така нататък

Сега се оказва, че на 3 декември, дама на име Хубавена Ненкова, излизайки от някакъв паркинг в квартал “Изток”, е била ударена от кола, одрано ѝ било огледалото и към нея били отправени обидни думи. И това била моя кола, а госпожата била афектирана от мои сътрудници.

И защото аз имам вяра и знам, че силата е в истината, имам вяра и знам, че за в бъдеще към мен ще бъдат отправени доста сходни безпочвени и несъществуващи обвинявания, другояче казано – неистини, ще продължа да споделям истината.

Затова, скъпа Хубавена, заповядай във “Вечерното шоу на Слави Трифонов” и тъй като аз съм обществена персона, а и ти обществено - в случай че съществуваш - си изрекла тези небивалици, ела с цел да разкажеш всичко, което твърдиш, по малкия екран. И най-отговорно декларирам, че надълбоко имам вяра в свободата на словото и надълбоко мразя лъжата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР