Шоуменът-политик е новият собственик на лиценза за излъчване на регионалната

...
Шоуменът-политик е новият собственик на лиценза за излъчване на регионалната
Коментари Харесай

Слави Трифонов си купи телевизия, изборът е интересен

Шоуменът-политик е новият притежател на лиценза за лъчение на районната ТВ „ Стара Загора ”, съобщи Lupa.bg. Не е учудващо, че медията неотдавна получила и по този начин нужния лиценз за народен ефир. Информацията се удостовери и от инспекция в Търговския указател.
За идната покупка се е знаело от преди месец, само че се изчаквало формалното регистриране в Търговския указател.
Фирмата, която оперира зад телевизия „ Стара Загора ”, е „ Статис ” АД и тя е благосъстоятелност на предприемача от Стара Загора Дамян Георгиев.
Точно преди седмица – на 10 октомври 2019-а, акционерното сдружение е сменило борда на шефовете и към този момент отпред е един от най-близките хора на Слави – 50-годишният Евгени Маргаритов Димитров - Маестрото.
В управата влизат още 44-годишната Ася Тодорова Тодорова и 47-годишната Диана Димитрова Младенова.
Търговският указател към този момент е внесъл измененията в управата на компанията зад ТВ „ Стара Загора ”.
Капиталът на АД-то е 51 000 лв. , разпределени в 1500 поименни акции с цена 34 лева, сподели още инспекцията ни. Адресът на компанията към този момент е изменен на София, пл. България 1, НДК, зала 12.
Доскоро зад районната медия стояха близкият до Българска социалистическа партия адв. Дамян Георгиев (51) и журналистката Станимира Димова Димова (50). Последната няма общо с малкия екран от няколко години. Засега няма публична информация каква е цената на договорката, само че съгласно спекулациите ТВ „ Стара Загора ” е сменила собствеността си против 500 000 лв..
От екипа на Слави Трифонов към този момент анонсираха, че малкия екран ще смени името си на „ 7/8 ” и по проект би трябвало да започва на 1 ноември 2019-а. Само преди два дни Дългия разгласява във своя фейсбук профил малко промо, което приключва с думите: „ 7/8 TV - силата е истината ”. Очевидно има за какво – след партията „ Няма такава страна ” шоуменът сътвори и своя телевизия.
Във визитката на ТВ „ Стара Загора ” четем, че е национална телевизия със студио в Града на липите и поетите, която с програмата си обгръща необятен набор от тематики, които засягат публика от цялата страна.
Програмата започва през 1996 година. Това е първата осведомителна телевизия, насочена към вести и публицистични излъчвания в Стара Загора и района. Обективно и независимо отразяване на събитията, показване на разнообразни гледни точки по най-актуалните тематики на деня, всичко, което се случва в Стара Загора и района бил фокусът на медията.
Потенциалната публика на телевизионната стратегия на процедура обгръща цялото население на територията на България. Телевизия „ Стара Загора ” може да бъде гледана в мрежите на национални оператори като „ Булсатком ”, „ Близу ”, „ Тракия Кабел ”, „ Нетера ” и други, както и десетки районни оператори. Програмата се излъчва онлайн в уеб страницата на малкия екран, както и в онлайн каналите във фейсбук и ютуб.
Според осведомени, районния офис на телевизия " Стара Загора " ще резервира своя тв профил, както и новинарското си наличие, до момента в който от централното студио в София ще се излъчват единствено излъчвания.
Само преди два дни от екипа на Слави Трифонов пуснаха и нов музикален клип, отдаден на новата телевизия. Клипът е 32-секунден клип, и е озаглавен " 7/8 ТВ - силата е истината ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР