Шоуменът и президент на Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев бе гост

...
Шоуменът и президент на Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев бе гост
Коментари Харесай

Теди Джорджо с ексклузивни разкрития за боя в Добрич

Шоуменът и президент на Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев бе посетител в студиото на Sportal TV . Теди Джорджо описа с детайлности по какъв начин е бил пребит от полицията в Добрич, а също по този начин разкри и елементи към развиването на случая.
 Шоуменът и президент на Локомотив Дряново Теди Джорджо посетител в студиото на Sportal.bg
“Много неприятно бе всичко, което се случи. Взех присъединяване на едно коледно празненство в Добрич. В края на вечерта се случи едно провинциално сборичкване, само че аз не взех присъединяване в този скандал. После продължихме с волейболния тим в една дискотека. След което взех решение да видя какво се случва. Както е известно, Теди Джорджо не е престъпно проявен. Водя един добър обществен живот. Задържахаме обаче в полицията, след което ме пребиха. Двама юристи движат нещата - юрист Кремена Трифонова и Бранимир Балачев”, съобщи Теди Джорджо пред Sportal.bg .

“Издадена е заповед за задържане на Теди Джорджо. Той ме ангажира да подам в законопредвидения период тъжба против нея. Тази заповед е издаденa преди нанасянето на побоя. В подадената от нас тъжба сме изтъкнали, че считаме тази обжалвана заповед за неправилна. Делото се гледа при закрити врата. Нямам право да разяснява детайлности. Целта е да бъде предпазено положителното име на Теди”, разкри юрист Кремена Трифонова.
 Шоуменът и президент на Локомотив Дряново Теди Джорджо посетител в студиото на Sportal.bg
“Не мога да опиша грубото, надменно и нападателно поведение на момчетата. Аз желаех да ми бъде пусната призовка. Аз самичък отидох в полицията. Сложиха ми белезниците, след което с глава отворих вратата на ръководството. Не желая да ви описвам детайли”, приключи президентът на Локо (Дряново).

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР