Шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов излезе с язвителен коментар

...
Шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов излезе с язвителен коментар
Коментари Харесай

Слави със съвет към престъпниците: Не обирайте инкасо коли, големите пари са в парламента

Шоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов излезе с ядовит коментар във връзка роднинско-приятелските назначения в община Хасково на депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

Тв водещият е впечатлен от информацията, че групата към някогашния министър е взела публични поръчки за над 100 милиона лв.. Трифонов ожали нарушителите, които нощес обраха 300 000 инкасо автомобил в София и ги посъветва да влязат в Народното събрание, с цел да си вземат надалеч по-сериозни средства.

Ето и целият коментар на шоумена от профила му във фейсбук:

Депутатът от ГЕРБ и някогашен министър Делян Добрев е набутал в общината в Хасково кумеца, кумицата, първата си братовчедка, брачният партньор й…. И цялата тая група е взела публични поръчки за над 100 милиона лв..

А пък нощес, нарушители обраха една кола инкасо и взеха 300 хиляди лв.. Горките. Не са уцелили закононарушението.

Без да се постанова да слагаш маска, да използваш оръжие, да пребиваш хора. Просто като влезеш в Парламента и взимаш 100 милиона лв..

Значи какво излиза? Ако искаш да си изпечен, недостижим и да правиш, каквото правиш, без да те преследва полиция и на всичкото от горната страна да печелиш големи пари – не слагай маска, не взимай оръжие в ръцете си и не пребивай хора.

Просто влез в Парламента.

По сегашната система.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР