Шоу с участието на състезателките от националния отбор по художествена

...
Шоу с участието на състезателките от националния отбор по художествена
Коментари Харесай

Гимнастичките представят днес своя спектакъл в "Арена Армеец"

Шоу с присъединяване на състезателките от националния тим по художествена гимнастика чака феновете в София. Събитието ще се организира през днешния ден в 19 ч. в зала " Арена Армеец ".

Съчетания и нови композиции ще показват Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн, както и състезателките от ансамбъла - Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова.

Билети за събитието, което се провежда от Българската федерация по художествена гимнастика, се продават онлайн. Пропуските са на цени от 15 до 40 лв., като ВИП билетът наоколо до терена коства 60 лв..

За последно българките играха на в София в средата на април по време на семейството на Световната купа.

Фотогалерия: Изяществото на българските гимнастички от Световната купа в София >

" Любовта сред нас и нашите почитатели ражда религия, въодушевява и зарежда със сили. Нека усещаме този продан на обич по-често! Нека освен се състезаваме, само че и да се забавляваме. Искаме да подарим на хората нещо красиво, с цел да дойдат с децата и приятелите си ", сподели ръководителят на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева, която даде обещание следващата година да има огромно национално турне след олимпийските игри в Токио.

Свои осъществявания ще покажат още представителки от 14 клуба по художествена гимнастика от София. Участие в събитието ще вземат музикалните групи СКАНДАУ и Deep Zone Project.

Шоуто в " Арена Армеец " е част от минитурнето на гимнастичките в страната. Досега се организираха спектакли в Пловдив и Русе, като следва събитие в Панагюрище на 10 декември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР