Шотландското издание footballfancast.com посъветва гранда Глазгоу Рейнджърс да привлече в

...
Шотландското издание footballfancast.com посъветва гранда Глазгоу Рейнджърс да привлече в
Коментари Харесай

Предложили Десподов на Рейнджърс

Шотландското издание footballfancast.com посъветва гранда Глазгоу Рейнджърс да притегли в състава си асът на Лудогорец Кирил Десподов. Наскоро клубът смени своя управител Джовани ван Бронкхорст и назначи на негово място Мик Бийл.
Прочетете още
" Журналистът Дийн Джонунс твърди, че на новия треньор на гранда са били обещани средства с цел да укрепи тима си по време на идния януарски трансферен прозорец и това значи, че на Бийл ще бъде даден съвсем неотложен късмет да сложи собствен личен отпечатък върху отбора. един от играчите, към които би трябвало да се насочи, е българският национал Кирил Десподов, който бе мечтан по-рано през годината ", проучват от изданието.

" Той може да бъде фантастично допълнение към тима, който се насочва към втората половина на акцията. Десподов може да бъде личната версия на именития Христо Стоичков, защото 26-годишният състезател в миналото беше отъждествен на Камата от легендата Георги Димитров-Джеки. Десподов потвърди, че може да предложи доста качества в офанзива, макар че не се е потвърдил в огромна европейска лига, както неговият съотечественик ", допълват шотландците.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР