Шотландецът Калвин Харис за пети пореден път зае първото място

...
Шотландецът Калвин Харис за пети пореден път зае първото място
Коментари Харесай

Кой е най-високоплатеният диджей?

Шотландецът Калвин Харис за пети следващ път зае първото място в годишната ранглиста на сп. " Форбс " за най-високоплатени диджеи, съобщи Ройтерс.

Финансовата библия регистрира облагите на класираните в сферите им на изява за интервал от 12 месеца, завършил на 1 юни 2017 година

За посочения интервал 33-годишният диджей Калвин Харис е спечелил 48,5 млн. $, главно от участията си в Лас Вегас и на фестивали, както и като като продуцент на хитови части. Сред тях е и личният му шлагер " Feels ", записан в съдействие с Кейти Пери и Фарел Уилямс.

Холандският диджей Тиесто - първенецът от 2012 година, заема второто място в класацията с 39 млн. $. На трето място е дуото " Чейнсмокърс ", подкрепено частично от триумфа на хитовите си части " Closer " в съдействие с певицата Холзи и " Something Just Like This " в съдействие с " Колдплей ".

Списъкът, в който намират място още французинът Давид Гета и германецът Зед, свидетелства за неналичието на многообразие в тази сфера на изява - Топ 10 на най-печелившите диджеи включва единствено мъже, най-вече бели, от Съединени американски щати и Европа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР