Шокиращи новини, жестоки изтезания и внезапни обрати ще тласнат героите

...
Шокиращи новини, жестоки изтезания и внезапни обрати ще тласнат героите
Коментари Харесай

Ще признае ли Драго истината за Борис в Братя

Шокиращи вести, жестоки изтезания и неочаквани обрати ще тласнат героите по пътя на възмездието в идващите епизоди на „ Братя “. Лора намира Драго в миг на цялостно обезсърчение и има чувството, че той към момента крие значима загадка, която би могла да даде отговори за мистериозното изгубване на Борис. Защо Драго е толкоз срутен и дали ще откри сили да разкрие пред Лора мрачната мистерия, обвързвана с брат му, която надълбоко пази или ще се опита да скрие истината?

Засилващите се съмнения на инспектор Жана Илиева за странното държание на нейния обичан сътрудник Йосифов са на път да ескалират, когато тя се натъква на скрити гилзи в автомобила на Калин. Жана желае да е сигурна и незабавно предава материала за балистична експертиза. Какво е изумлението й, когато се среща със чиновник от експертната лаборатория и по какъв начин мисли да работи оттук насетне след направеното разобличаване?

Дълго подготвяното празненство за рождения ден на Черкезов ще го развълнува до сълзи с трогателна изненада, от която служителят на реда не е на себе си. Всички очи са вперени в него, а той не може да удържи своите усеща – никой не е правил сходен жест в живота му. На върха на страстта обаче ще го сполети още една изненада с противопоставен знак, която ще шокира всички посетители на събитието и ще провокира поврат в действието. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР