Шокиращ случай на насилие над дете от приемен родител оповести

...
Шокиращ случай на насилие над дете от приемен родител оповести
Коментари Харесай

Обвинената в насилие приемна майка пред bTV: Откакто момчето влезе в пубертета, не слуша


Шокиращ случай на принуждение над дете от приемен родител оповести държавното обвиняване. Прокуратурата повдигна три обвинявания на 58-годишна жена за закана с ликвидиране, нанасяне на телесни повреди и изтезания над 10-годишно момче, настанено в дома ѝ.

Случаят е от белослатинското село Бъркачево. Според прокуратурата при започване на юни 2021 година приемната майка упражнила физическо принуждение по отношение на момчето поради взети от него слушалки на сина ѝ. Тя му нанесла голям брой удари с дървена ръкохватка от метла по цялото тяло.

Същата вечер тя му нанесла побой с точилка и пострадвания с нож в региона на китката, гърдите и бедрото. Сложила чувал на главата и желала да го дави, само че се отказала. Така момчето отишло на учебно заведение, където забелязали пострадванията му.

Екипът на bTV се срещна с обвинената Румяна Илиева.

„ Той навлезна в пубертета и напълно се промени радикално, и стартира да не слуша, да не желае да учи, започнаха да ми изчезват неща “, споделя Румяна.

Приемната майка обаче отхвърля да е посягала на детето, само че признава, че го е наказвала.

Румяна Илиева споделя, че в никакъв случай не е употребила нож против детето, нито е слагала чувал на главата му, както оповестяват от прокуратурата.

По думите ѝ пострадванията на детето не са нанесени от нея.

„ Аз не мога да си показва, че тази жена би могла да извърши такова нещо “, споделя кметът на село Бъркачево Благовеста Борисова.

„ Чула съм, че детето е имало белези от пробождания, охлузвания, синини, само че това са единствено клюки “, споделя Борисова.

Предстои делото да влезе в съда.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР