Шофьори, станали свидетели на действията на пътния джигит, опитали да

...
Шофьори, станали свидетели на действията на пътния джигит, опитали да
Коментари Харесай

Мъж размаха пистолет на пътя след забележка

Шофьори, станали очевидци на дейностите на пътния джигит, пробвали да беседват с него, когато алена светлина на светофар го спряла на кръстовище. Тогава рисковият водач размахал револвер с думите, че бил служител на реда и останалите му пречели...

Ето по какъв начин показа случая във фейсбук Димитър Бояджиев.

Днес, 17.09.17 година, към 16:30 ч. на автомагистралата в региона на Ихтиман посока София автомобил изпреварва отдясно колата зад мен.Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен оставам в лявата лента.В момента в който се изравнява с мен стартира да навлиза преднамерено в лявата лента изтласквайки ме до мантинелата.

Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен.Продължих да се движа по колата и снимах номера на лидера и по какъв начин изпреварва в спешната лента.

На влизане в София светофарът на Цариградско и Горубляне блокира лидера в колоната.

Слизам да го запитам за какво заплашва живота на фамилията ми и другите пасажери. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, татко возещ фамилията си.

В момента в който започнахме да викаме на лидера за какво засича хората по пътя си той вади револвер и слиза от автомобила. След което афишира, че е служител на реда и ни засичал тъй като не сме му създали път.

По казусът е подаден сигнал към 8-мо районно.

Моля в случай че има и други застрашени от безразсъдното шофиране на този „ шофьор” да не се бавят а да подадат тъжба в 8-мо районно и да свалим този субект от автомобила. Моля споделяйте тъй като гласността е единственият механизъм работещ в тази страна, моли Димитър Бояджиев.

(Публикуваме поста с незначителна редакторска интервенция - б.р.)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР