Шофьори отнасят по две скоби за неправилно паркиране вместо една.

Шофьори отнасят по две скоби за неправилно паркиране вместо една. ...

Законът застига всеки! Известен роден актьор си изпати жестоко, служител го подведе и го одруса свирепо!.

Шофьори отнасят по две скоби за неправилно паркиране вместо една. За това сигнализират все повече водачи в социалната мрежа. Първи в популярната група "Забелязано в София" на 9 януари се оплакал Христо Стойков. Той е публикувал снимка на лекия си автомобил "Мерцедес", който е отнесъл двойно наказание за неправилно паркиране, пише "Телеграф". От публикацията става ясно, че водачът е оставил колата си в центъра на столицата, но е пропуснал да плати за паркиране в зона. Първо му е била поставена една скоба, а след няколко часа - втора. Причината за двойното наказание е, че нарушителят така и не се е появил след първата санкция.

"Ако до 19 часа все още не се бе обадил да плати глобите си, автомобилът му щеше да бъде вдигнат с паяк" уточниха от Центъра за градска мобилност.

В коментари под публикацията и друго водачи споделят, че им се е случвало същото нещо и са отнасяли по две скоби за неправилно паркиране. Сред потърпевшите е и артистът Дарин Ангелов. В неговия случай обаче автомубилът му е бил заскобен два пъти в рамките на час.

Ангелов паркирал колата си в 12,30 часа на бул. "Мадрид" и изпратил SMS, но грешен - сбъркал една буква. Затова получил и скоба. Дарин си платил за разсеяността, махнали му я, служителят му поставил розово листче на автомобила и му казал, ако има работа, да си я свърши.

След 30 минути обаче, като се връща при колата си, артистът вижда, че има втора скоба. Оказва се, че няма право да остане на същото място, дори и след като си е платил глобата. Става ясно, че нищо не може да освободи колата на Дарин освен още 31 лева.

Източник: blitz.bg