Шофьори на джипове към Седемте рилски езера протестираха пред полицейското

...
Шофьори на джипове към Седемте рилски езера протестираха пред полицейското
Коментари Харесай

Превозвачи с джипове протестираха в защита на свой колега |

Шофьори на джипове към Седемте рилски езера стачкуваха пред полицейското ръководство в Дупница в отбрана на собствен сътрудник.

Те желаят той да бъде пуснат от арест, където е арестуван за несъблюдение на полицейско предписание и опит да прегази служител на реда в региона на лифта на Седемте рилски езера през вчерашния ден, само че това съгласно сътрудниците на водача не дава отговор на истината, заяви БНР.

Към 10:30 ч. част групата си потегли, само че се чакат да дойдат още от региона на лифта в курорта Паничище.

Превозвачите споделят, че ще са пред ръководството, до момента в който сътрудника им не бъде освободен. По тяхната версия той е бил подгонен от бял джип с благоевградска регистрация и без никакви отличителни знаци, уплашил се и тръгнал надолу с джипа.

" Туристи не сме возили, бяхме в гората за гъби, вместо да търсят изчезналия Янек Миланов, те се занимават с нас ", разясниха още те.

Говорителят на регионалната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка сподели, че в събота на Паничище е имало случай, при който е арестуван 32-годишен мъж. Той не се е подчинил на полицейско предписание и е направил опит да прегази служител на реда. По случая е формирано досъдебно произвеждане

От 13 август придвижването на джипове в региона на Седемте рилски езера и в региона на лифта е неразрешено по разпореждане на министъра на околната среда и водите Емил Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР