Шофьорът сам е пуснал скандалния клип в социалните мрежи Скандален

...
Шофьорът сам е пуснал скандалния клип в социалните мрежи Скандален
Коментари Харесай

Младеж лети по улиците на Враца с над 200 километра в час и си прави клип

Шофьорът самичък е пуснал скандалния клип в обществените мрежи
Скандален клип с млад водач, който „ лети “ по улиците на Враца с над 200 километра в час разбуни духовете в обществените мрежи. 20-годишният юноша развива скоростта с лек автомобил „ Ауди “ по бул. „ Втори юни “.

Нарушението е осъществено на 30 юли, оповестиха от полицията.

Клипчето е качено като стори в Инстаграм от самия водач – Милен Костадинов, осведоми Dir.bg. По-късно той го смъква, само че то продължава да се популяризира. Така го открива и полицията, само че се оказва, че младежът няма по какъв начин да бъде осъден за тежкото нарушаване.

„ Съставихме му протокол да съблюдава Закона за придвижване по пътищата и да не заплашва другите участници в придвижването. Глоба няма по какъв начин да се наложи, защото скоростта няма по какъв начин да се засече с техническо средство “, разяснява пред bTV Николай Стефанов от „ Пътна полиция “ във Враца.

Ако нарушаването бе снимано от органите на реда, санкцията е щяла да бъде към 2000 лв., като е щяло да последва и лишаване на книжката, посочи той.

Младежът споделил, че съжалява за осъщественото и обяснил, че това е било моментно негово въодушевление, добави Стефанов.

20-годишният има и други нарушавания за превишена скорост, като една от санкциите е за 1100 лв. за това, че е карал със 193 км в час - над два пъти над допустимата скорост на първокачествен път.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР