Шофьорът на тежкотоварния камион е на 48 години. Зад волана

...
Шофьорът на тежкотоварния камион е на 48 години. Зад волана
Коментари Харесай

Тир и микробус се удариха челно, има ранени. Камъни паднаха върху кола с бременна жена

Шофьорът на тежкотоварния камион е на 48 години. Зад кормилото на рейса е бил 36-годишен мъж. Той е със строшен крайник. По първични данни други двама пасажери – мъж и жена, са по-леко потърпевши.

Сигналът за злополуката е бил получен в 05.45 ч. в сряда. На мястото на произшествието са екипи на полицията и пожарната. Извършва се оглед и се чака профилирана техника да издърпа транспортните средства и да освободи пътя. Движението е прекратено. Има обходен маршрут през селата Ситово, Босна, Суходол, Сокол и Зафирово, прецизира БНР.

Снежната завивка в Силистренско е 2-3 см. На места в региона на Тутракан обаче доближава и до 10 см.

При различен случай камъни са паднали върху движеща се кола по пътя Подвис – Търън, преди разклона за село Лъка в област Смолян. В автомобила са пътували две дами, едната от които е бременна.

Камъните са паднали от огромна височина и са блъснали и смачкали предната част на колата, а по знамение двете пътнички са съумели да излязат от нея. Бременната жена е била единствено с леки натъртвания. Двете са прегледани в болничното заведение и са освободени за домашно лекуване.

Мястото на случая е на към половин километър от огромното срутище по пътя Смолян – Мадан, край разклона за село Тикале. Причината за падналите камъни са проливните дъждове от последното денонощие, прецизират още от Областно пътно ръководство – Смолян.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР