Шофьорът на блуса - пълна с вълнуващи моменти и разговори,

...
Шофьорът на блуса - пълна с вълнуващи моменти и разговори,
Коментари Харесай

Излезе книга за единствения и неповторим Буги Барабата

" Шофьорът на блуса " - цялостна с вълнуващи моменти и диалози, непубликувани фотоси, забавни персонални истории и още куп любопитки за неповторимия Буги Барабата (Марио Събев), към този момент е реалност.

Певицата Светлана Близнакова-Севи – авторка на книгата, е нарисувала и доста скици за изданието, които основават неповторима атмосфера. Тя напомня и лафа на Буги:

“Всеки може да напише книга, само че да я прочетат могат единствено грамотните. “

Кръстник на подзаглавието на изданието “Шофьорът на блуса “ пък е Рали Велинов (басист и другар на Севи). Като отправката е към кариерата на Буги на непретенциозен водач на камион, преди да стане звезда, стихотворец, артист, радиоводещ, или казано по новому - инфлуенсър.

Страхотно събитие, полято с обичаното на Буги " да си отворим по едно кафе ", се състоя през седмицата в “Блус бара на Кръпките” при вход свободен.

На сцената застанаха самата Севи, Васко Кръпката, Елена Розберг, Георги Згуров-Гурко, Краси Москов, програмният шеф на Z-Rock Спас Шурулинков, Ники Кънчев и доста други музиканти, водещи, звезди и освен...
https://www.clubz.bg/uploads/2022/05/bugi-kniga-20.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 680 " height= " 453 " /> Спас Шурулинков, предприемачът Анатоли Павлов, авторката Севи, Васко Кръпката (от ляво на дясно)
“Отне ни близо две години и половина, комплицирана задача. С това изпълняваме цел номер едно.

Цел номер две е монумент за обичания ни сътрудник, само че тя се отсрочва напред във времето, тъй-като планът за монумент към този момент попада в Параграф 22 в общината и ще е нужно още време, до момента в който се разблокира.

Така или другояче, всички събрани пари за паметника се пазят зорко, а към тях ще прибавим и всички доходи от новата книга”, сподели шефът на Z-Rock Спас Шурулинков,

Вечерта мина с доста свирня, ваучър и, схваща, се мемоари за Буги, който ни напусна през юли 2019 година

Книгата “Буги Барабата: Шофьорът на блуса” публично е на пазара и може да бъде. Книгата не може да бъде закупена от офиса – единствено и само онлайн.

А за тези, които имат интерес към можете да го поръчат на имейл, със събджект " Искам лимитираното издание ", дружно с име и фамилия, телефон и адрес.

Освен първокласното издание, във вечерта на промоцията имаше и 100 специфични колекционерски комплекта с крафт бири, поставка, отварачка, тениска.

Създателите и издателите на книгата, приятелите и сътрудниците на Буги още веднъж прецизират, че парите, извоювани от всичките й разновидности, отиват непосредствено във фонда за изграждане на монумент на огромния музикант.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР