Шофьорът на автобуса с български туристи, който катастрофира в Египет,

...
Шофьорът на автобуса с български туристи, който катастрофира в Египет,
Коментари Харесай

Египетският шофьор за инцидента с българи: Пясък на пътя причини катастрофата


Шофьорът на рейса с български туристи, който катастрофира в Египет, твърди, че повода за случая е пясък на пътното платно.

Уалид ел Софи, представител на компанията, съобщи, че това е първото нарушение на водача, откогато работи за тях. „ Някои хора споделят, че водачът е карал прекомерно бързо, други – че не е съумял да овладее рейса. Полицията проверява “, изясни представителят, осведоми bTV.

Ел Софи добави, че лидерът на рейса е арестуван от полицията и ще остане в ареста до момента в който не се изяснят събитията за случая. „ Ако е отговорен, ще остане в ареста, в случай че не – ще го пуснат “.

„ Шофьорът е арестуван в полицейския сектор и не може да приказваме с него – сподели Ел Софи. – Това тук е естествена процедура. Тече полицейско следствие, което ревизира дали е позволил неточност, дали в действителност е карал бързо “.

Шофьорът също е потърпевш, само че леко. Той е съумял да приказва със свои сътрудници от египетската компания, пред които е обяснил, че повода за случая е пясък на пътя.

„ Той е споделил, че е имало пясък на пътя, а това е автомагистрала и там се кара относително бързо, тъй че, в случай че е имало пясък, това сигурно е повлияло на шофирането – уточни Ел Софи. – Шофьорът твърди, че този пясък е повода да се стигне до злополуката. Ние не сме сигурни в това. Последната дума е на полицията “.

Ако се потвърди виновност на водача, той ще бъде уволнен. Със сигурност ще има обвиняване и от страна на страната, посочи Ел Софи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР