Шофьорът, който заора с джипа си бургаския плаж, не бил

...
Шофьорът, който заора с джипа си бургаския плаж, не бил
Коментари Харесай

Софиянец направи вечерна разходка с джип по бургаския плаж


Шофьорът, който заора с джипа си бургаския плаж , не бил пийнал, нито дрогиран, а единствено желал да покаже морето на жена си и тяхното бебе късно нощес. Това споделя 45-годишният Драго пред " Флагман " часове след случката. Мъжът е от София.

" Снощи вечеряхме на ресторант и внезапно ми хрумна концепцията да заведа брачната половинка си край брега. Имаме бебе на 6 месеца и непрекъснато се грижи за него, по тази причина желаех да разпусне малко. Аз дадох концепцията да се разходим по брега, само че тъй като й беше студено, взех решение да стигна по-близо до морето с колата. Не ми се видя кой знае какво нарушаване. Аз пребивавам в природата, само че когато човек е в града, би трябвало да съблюдава разпоредбите ", изясни софиянецът.

Той изрично отхвърли да е дрифтирал в пясъка.

" Как с малко бебе в колата да си помисля за сходно нещо. Идеята просто беше една разходка. Много ме е позор от постъпката ми. Извинявам се на бургазлии. Много одобрявам този град и хората му. Аз самичък подадох сигнал. Снощи с оф-роуд кола се опитахме да издърпаме джипа, само че не се получи ", сподели още Драго.

Софиянецът, който е с влиятелна специалност, сподели още, че е в града от няколко дни и търси да купи парцел в Странджа, защото е влюбен в този тайнствен завършек на страната.

Джипът към този момент е издърпан от плажната линия от " Пътна помощ ". Мъжът е заведен в Пето РУ-Бургас, с цел да даде пояснение и да получи акт за нарушаването си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР