Шофьорът Георги Семерджиев, отнел живота на две млади момичета при

...
Шофьорът Георги Семерджиев, отнел живота на две млади момичета при
Коментари Харесай

Шофьорът от катастрофата на „Черни връх“ е бил задържан с дрога

Шофьорът Георги Семерджиев, лишил живота на две млади девойки при бруталната злополука на столичния бул. „ Черни връх “, е бил арестуван с дрога напълно неотдавна. 20 дни  преди тежкия случай свидетелството на Семерджиев е било отнето поради шофиране след приложимост на наркотични субстанции, описа пред Нова тв зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров.

„ Семерджиев използвал при този случай повече от един амфетамин “, посочи шефът на Пътна полиция Тенчо Тенев. За нарушаването му е била отнета книжката, а автомобилът е спрян от придвижване. Не е имало други наказания.

От думите на Тенев  се разбра, че Семерджиев е рецидивист на пътя с купища нарушавания. „ Нарушенията му са толкоз доста, че са му отнети 85 точки - съвсем три пъти по 39 точки. Това значи, че е създавал доста съществени проблеми “, изясни началникът на Пътна полиция. Нарушенията били по цялата палитра на Закона за придвижване по пътищата. В КАТ не знаят от кое място мъжът е съумял да се достави със стоп палка, сините лампи са елементарно налични, тъй като се продават свободно на пазара.

На лидера, лишил живота на две девойки, към този момент е повдигнато обвиняване, което планува затвор от 5 до 20 години. Семерджиев е отказал да бъде тестван, като по тематиката се чака изговаряне на съд, разяснява зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров. 

Очаквайте детайлности по тематиката. 

Какво се случи: 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР