Шофьор, запречил с колата си тясната софийска улица “Шейново, слезе

...
Шофьор, запречил с колата си тясната софийска улица “Шейново, слезе
Коментари Харесай

Потресаващо! Изнервен шофьор удари жена пред АГ Шейново

Шофьор, запречил с колата си тясната софийска улица “Шейново ”, слезе и удари пестник на жена, която е карала зад него и му пречела да даде на заден ход, заяви Българска национална телевизия. Сцената се разигра пред родилния дом, където, съгласно живеещите в региона, постоянно стават кавги поради погрешно прекъсване и паркиране. Mercedes с немска регистрация запречил уличката, без да се интересува, че пречи на придвижването. Зад него бил автомобилът на Александра, която първоначално търпеливо изчаквала младият мъж да се измести с колата, а по-късно дала обратно, с цел да му направи място. Това обаче не било задоволително. Районът към болничното заведение е многолюден и в тази ситуация много хора стават очевидци на насилието. Един от тях е артистът Стефан Мавродиев.

Александра и сестра й незабавно подават сигнал на телефон 112 и не след дълго идва патрул на Първо районно ръководство. Междувременно изнервеният водач в търсене на място за паркиране влиза в двора на болница “Шейново”, употребявайки вдигнатата преграда. Полицейският патрул откри притежателя.

От полицията увериха, че откакто попълнят данните на място, двете страни ще бъдат извикани в районното, където да дадат показания. Пострадалото момиче е била на обзор за здравно удостоверение. Потърпевшите се надяват насилникът да бъде осъден, с цел да не се повтарят сходни случаи на разпра на пътя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР