Шофьор се вряза с кола в събота вечерта в началото

...
Шофьор се вряза с кола в събота вечерта в началото
Коментари Харесай

Автомобил се вряза в гей парад в Съединените щати

Шофьор се вряза с кола в събота вечерта при започване на гей парада в Южна Флорида, убивайки един човек и ранявайки съществено различен, оповестяват управляващите и АП, съобщи News.bg.

Някои очевидци декларират, че случаят наподобява тенденциозен, само че полицейският детектив от Форт Лодърдейл Али Адамсън разяснява пред публицисти, че управляващите проверяват всички благоприятни условия. Сблъсъкът е станал по време на прайд парада Wilton Manors Stonewall, на север от Форт Лодърдейл. Шофьорът и жертвите са част от гей хора на Форт Лодърдейл, се споделя в изказване от ръководителя на групата Джъстин Найт.

" Доколкото ми е известно, това е инцидентно. Това не е офанзива против LGBTQ общността ", разяснява Найт в изказването си. " Очакваме повече детайлности, любовта и поддръжката на общността. " Кметът на Форт Лодърдейл Дийн Транталис съобщи, че водач на пикапа ненадейно е ускорил, когато му е казано, че е идващият в парада и се е блъснал в жертвите, оповестява WSVN-TV. Веднага след злополуката Транталис съобщи, че има вяра, че злополуката е " умишлена ". Полицията заяви, че водачът е арестуван, само че не е ясно дали е упрекнат.

Представителят на демократическата партия на Съединени американски щати Деби Васерман Шулц плаче в кабриолет на парада. В изказване в събота вечер Васерман Шулц съобщи, че е в сигурност, само че " надълбоко разтърсена и опустошена, че е изгубен животът ". Зрителката Кристина Къри съобщи пред SunSentinel от Южна Флорида, че е била със фамилията си при започване на парада. " Това несъмнено беше съзнателно деяние. " " Въпреки че управляващите към момента събират информация, ние знаем, че двама души, които честват равенството, са ударени от транспортно средство ", съобщи шерифът на окръг Брауърд Грегъри Тони в изказване. " Тази покруса се разигра в границите на крачки от мен и моя екип (Broward Sheriff " s Office) и ние сме съкрушени, ставайки очевидци на този ужасяващ случай. " Юни е прайд месец, отбелязващ полицейска акция от юни 1969 година против гей в Stonewall Inn в Ню Йорк, която води до надигането на LGBT американците и служи като катализатор за придвижването за гей права.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР