Шофьор с рекордно количество неплатени актове е арестуван от полицията

...
Шофьор с рекордно количество неплатени актове е арестуван от полицията
Коментари Харесай

Шок във Велико Търново! Арестуваха легендата Лъчезар - рекордьор по неплатени актове на пътя, той дължи умопомрачителните...

Шофьор с рекордно количество неплатени актове е задържан от полицията и ще бъде предаден на съд. 21-годишният търновец Лъчезар С. има да заплаща 11 хиляди лева за 16 акта, формирани му през последните две години и половина, написа " Монитор ".

Всъщност общият брой наказателни постановления на болярина е 25, само че по 9 от тях той се е издължил. При направената инспекция се оказало също, че нарушителят рецидивист няма и нито една контролна точка, защото всичките му били отнети. Шофьорската брошура също му е взета до издължаването и до приключването на наказателното произвеждане против него. Освен 21-годишния Лъчезар единствено за едно денонощие по време на профилирана акция на полицията са хванати и още 17 водачи с неплатени актове и фишове. Те също остават краткотрайно без брошура.

При друга акция на търновската полиция пък са глобени 49 пешеходци и 8 водачи за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. За пешеходците най-честото нарушаване е секване на неразрешено за това място, а при автомобилистите лишаване на преимущество, прекосяване на червен светофар и други В хода на инспекцията са хванати и двама водачи, седнали зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции, двама за недееспособност и два нерегистрирани автомобила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР